Γιατί πάνες funky monkey;

Όπως γνωρίζουμε, τα πλεονεκτήματα που απορρέουν από τη χρήση της υφασμάτινης και πλενόμενης πάνας σε σχέση με αυτή της πάνας μίας χρήσης, είναι πολλά και σημαντικά. Οι one size πάνες funky monkey έρχονται να προσθέσουν ακόμη περισσότερα, αφού κατασκευάζονται με κύριο σκοπό τόσο την προστασία και φροντίδα του μωρού σας, όσο και την κάλυψη των αναγκών της σύγχρονης μητέρας. Συγκεκριμένα, οι πάνες funky monkey ξεχωρίζουν γιατί μπορούν και προσφέρουν:

  • Εξαιρετική σχέση ποιότητας / τιμής: Οι πάνες funky monkey είναι οικονομικές, χωρίς να κάνουν κανέναν συμβιβασμό στην ποιότητα. Κατασκευάζονται με υλικά, χρώματα και υφάσματα αντοχής και υψηλής ποιότητας ώστε να είστε σίγουρες για το μωράκι σας, ενώ τα σχέδια διατηρούνται ζωντανά για χρόνια, πλύση με την πλύση. Η μαλακή σουέντ επένδυση και τα ένθετα μπαμπού προσφέρουν άνεση και ασφάλεια, εμποδίζοντας τους ερεθισμούς στο ευαίσθητο δερματάκι του μωρού σας, ενώ ταυτόχρονα δεν το επιβαρύνουν με χημικά και πρόσθετα.

          
  • Ποικιλία: Οι υφασμάτινες, πλενόμενες one size πάνες μας διατίθενται σε μια τεράστια ποικιλία τύπων, σχεδίων  και τιμών, ώστε να διαλέξετε αυτές που σας ταιριάζουν. Από τις πιο απλές και οικονομικές μονόχρωμες pocket, έως και τις ενισχυμένες με διπλό λάστιχο ή τις ιδιαίτερες με σχέδιο φράουλα, οι πάνες funky monkey είναι σίγουρο ότι θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη και επιθυμία. Ταυτόχρονα, σας δίνεται η δυνατότητα να τις συνδυάσετε με υπέροχα βρακάκια εκμάθησης ή πάνες – μαγιό, ώστε να καλύψετε όλες τις δραστηριότητες αλλά και τα στάδια ανάπτυξης του μωρού σας. Απλά περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και θα το διαπιστώσετε.

  • Πιστοποίηση: Όλες οι πάνες funky monkey είναι πιστοποιημένες με ISO-SGS 9001:2008 τόσο για τα υφάσματα, όσο και για τις ραφές, τα χρώματα και τις μεθόδους κατασκευής τους. Έτσι μπορείτε να είστε σίγουρες για την υγεία και την απόλυτη ασφάλεια του μωρού σας.
  • Εγγύηση: Οι υφασμάτινες, πλενόμενες πάνες funky monkey είναι οι μοναδικές που καλύπτονται από 1 χρόνο εγγύηση, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αναφέρονται στην ιστοσελίδα μας. Έτσι μπορείτε να είστε σίγουρες τόσο για την ποιότητα, όσο και την αντοχή τους στο χρόνο.