Τρόποι αποστολής

Μπορείτε να παραλάβετε τις παραγγελίες σας με τους εξής τρόπους:


1. Courier

Η αποστολή των παραγγελιών σε όλη την Ελλάδα γίνεται σε συνεργασία με την εταιρεία ΕΛΤΑ Πόρτα-Πόρτα. Τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες έως 35,00€ είναι σταθερά και ανέρχονται στα 2,50€ ενώ για παραγγελίες άνω των 35,00€ δεν χρεώνονται μεταφορικά. Η προσφορά των δωρεάν μεταφορικών για αγορές άνω των 35,00€ ισχύει συνδυαστικά με τυχόν άλλες προσφορές του καταστήματός μας.  


Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων οι παραγγελίες ετοιμάζονται για αποστολή σε μία εργάσιμη ημέρα και βρίσκονται στον παραλήπτη τους την επόμενη ή μεθεπόμενη ημέρα. Για προορισμούς εκτός Θεσσαλονίκης, ο χρόνος αποστολής κυμαίνεται ανάλογα με την περιοχή του τελικού προορισμού. Παρακαλούμε σημειώστε ότι για αποστολές σε δύσβατες ή απομακρυσμένες περιοχές ενδέχεται να υπάρξει αυξημένος χρόνος παράδοσης. Σε αυτή την περίπτωση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το κατάστημά μας για περισσότερες πληροφορίες.


2. Παραλαβή από το κατάστημα

Η παραλαβή των προΐόντων της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει απο το φυσικό κατάστημά μας, οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια του ωραρίου λειτουργίας του. Σε περίπτωση παραγγελίας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και πληρωμής με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, τραπεζική κατάθεση ή PayPal, θα πρέπει να επιδειχθεί έγγραφο ταυτοπροσωπίας, όπως αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο.